Torty firmowe
Na spotkania w gronie najbliższych proponujemy nasze firmowe torty, które osłodzą wspólnie spędzone chwile. Torty oferujemy na 10, 16 i 20 porcji oraz na większą liczbę porcji dwupiętrowe lub w prostokącie. Zamówienia na torty przyjmujemy z około dwudniowym wyprzedzeniem w kawiarni, telefonicznie, mailowo lub przez media społecznościowe. Zachęcamy do kontaktu, chętnie doradzimy.
- MANGO Z KOKOSEM nowośćKrem z musem z mango, kokosowa chrupka i żelka mango z nutką likieru Malibu
- CYTRUSY Z MALINAMI I CHRUPIĄCĄ BEZĄ nowośćOrzeźwiający krem cytrusowy z malinkami i chrupiącymi bezami skąpanymi w białej czekoladzie
- PIJANA WIŚNIA W CZEKOLADZIEPołączenie kremu wiśniowego i czekoladowego z wiśniami i nutką alkoholu
- BIAŁA CZEKOLADA Z MALINĄ nowośćDelikatny krem na bazie białej czekolady z musem z malin
- OWOCOWY Z OWOCAMI SEZONOWYMIKrem ze świeżymi owocami i owocową chrupką udekorowany sezonowymi owocami
- MALINA Z CZEKOLADOWĄ CHRUPKĄKrem malinowy ze świeżymi malinkami i czekoladową chrupką przełożony czekoladowym biszkoptem
- TRUSKAWKA Z WANILIĄPołączenie kremu truskawkowego i waniliowego ze świeżymi truskawkami i owocową chrupką
- SŁONY KARMEL Z CZEKOLADĄ nowośćPołączenie kremu na bazie słonego karmelu i czekolady z prażynką i fistaszkami
- FERREROKrem na bazie mascarpone z nutellą i siekanymi orzechami oraz chrupiącą czekoladą
- OREODelikatny krem z białą czekoladą i kawałkami ciasteczek Oreo
- CIASTECZKOKrem z nutką wanilii i chrupiącymi, czekoladowymi ciasteczkami
- CZEKOLADAKrem czekoladowym z czekoladową chrupką
- ROYALKrem czekoladowy z orzechem laskowym i chrupiącą pralinką
- 3 CZEKOLADYTrzy warstwy musów z czekolady mlecznej, białej i deserowej na czekoladowym biszkopcie
- BEZA PAVLOVA Z OWOCAMIPuchata beza z mascarpone, musem z mango i świeżymi owocami
- DAKŁASPuchata beza z mascarpone, likierem baileys, daktylami i orzechami
* w sezonie tak jak owocowy robimy malinę i truskawkę